Till sidans huvudinnehåll

Hydrauliset kääntölaitteet

Hydrauliset kääntölaitteet, HKS Dreh-Antriebe GmbH

Hydrauliset kiertoaktuaattorit raskaille kuormille

HKS Dreh-Antriebe GmbH perustettin vuonna 1970 ja aloitti toimintansa Frankfurtin liepeillä saksassa. Nykyään HKSllä on yli 70 työntekijää. Päätuotteet ovat hydrauliset kääntölaitteet. Asiakkaat koostuvat m.m. kaivosteollisuuden konevalmistajista, raskaasta ajoneuvoteollisuudesta, sekä näiden lisävarusteista, esim. jätepakkaajien valmistajista. Ajoneuvojen hydrauliset kääntäjät, kääntöpöydät, teollisuusautomatiikka, materiaalinkäsittely ym. ym.

 

Tuotteen ominaisuudet:

  • Suurin kääntökulma 360°
  • Suurin momentti 250.000 Nm
  • Pienet rakennemitat
  • Ei ohivuotoa
  • Läpimenevä akseli mahdollinen
  • Säädettävä äärikulma
  • Ääripisteen pehmennys

 

Mikä on hydraulinen kääntölaakeri?

Hydraulinen kääntölaakeri on tyyppi hydraulista mekanismia, jota käytetään mahdollistamaan osan koneen tai mekanismin pyöriminen. Nämä laitteet yleensä välittävät hydraulista painetta ja vääntömomenttia paikallaan olevasta osasta pyörivään osaan, mahdollistaen pyörivän osan liikkumisen sulavasti ja hallitusti.

Hydrauliset kääntölaakerit koostuvat yleensä useista osista, kuten rungosta, pyörivästä akselista, tiivisteistä ja kanavista hydrauliöljylle. Oikein sovelletulla hydraulisella paineella voidaan säätää ja ohjata pyörivän akselin kiertonopeutta ja suuntaa.

Nämä laitteet ovat käytössä erilaisissa teollisissa sovelluksissa, joissa tarvitaan komponenttien tai koneen osien pyörittämistä, esimerkiksi rakennus- ja maanrakennuskoneissa, teollisissa koneissa, nostureissa, ja joissakin tapauksissa myös tuulivoimassa ja meritekniikassa. Hydraulisilla kääntölaakereilla on etuja, kuten korkea tehokkuus, luotettavuus ja kyky käsitellä raskaita kuormia.

 

Linkit:

 

Kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä myyntiinsinööreihimme:

DA-H40 - DA-H300

DA-H40 - DA-H300

Täältä löydät tehokkaita pyörimislaakereita, jotka on erityisesti suunniteltu raskaisiin käyttökohteisiin, joissa vaaditaan hyvää laatua ja kestävä...

M-DA-H 50 – M-DA-H 100

M-DA-H 50 – M-DA-H 100

Tarjoamme tehokkaita pyörittäjiä HKS:lta, jotka on erityisesti suunniteltu teolliseen käyttöön.

HKS erikoistuotteet M-DA-H F1

HKS erikoistuotteet M-DA-H F1

Olemme HKS:n erikoistuotteen M-DA-H F1 jälleenmyyjä.

HKS erikoistuotteet M-DA-H F2

HKS erikoistuotteet M-DA-H F2

Tarjoamme erikoistuotteita hydraulisista kääntömomentista, jotka on suunniteltu erityisesti kestämään raskaita kuormia teollisuuskäytössä.

Till toppen