Till sidans huvudinnehåll
Domkraftssystem från vår leverantör ZIMM GmbH – finns i storlekarna 2,5 kN – 1 000 kN

Ruuvinostimet

Nosturit ja nostojärjestelmät Meillä EIE Maskinilla löydät nostureita, nostojärjestelmiä ja toimilaitteita yhdeltä markkinoiden johtavista toimittajista – ZIMM GmbH:ltä.

Ruuvinostimet 

Täältä löydät korkealaatuisia tuotteita, maksimaalista tarkkuutta ja vankkaa suunnittelua. Tarjoamme uusimmat tuotesarjat ZIMM:ltä: Z-sarjan, ZA-sarjan, ZE-sarjan ja GSZ-sarjan.

ZIMM:n nosturit EIE Maskin on tehokkaiden nostureiden ja nostojärjestelmien jälleenmyyjä ZIMM:ltä – johtavalta toimittajalta Euroopassa, joka valmistaa korkealaatuisia nostureita korkealla tarkkuudella ja vankalla suunnittelulla. Toimitamme kokonaisia järjestelmiä, jotka sisältävät nosturit, akselit, vaihteistot, niihin kuuluvan moottorin sekä domkraftssystemin lisävarusteet.

Ruuvnosturit ovat saatavilla joko itsestäänlukkiutuvalla trapetsikierteellä tai kuulapääruuvilla – joka yleensä vaatii jarrutoiminnon moottorissa. Lisäksi on R-tyypin nostureita, joissa mutteri roikkuu pystysuorassa kierteessä, ja S-tyypin nostureita, joissa itse kierrevarsi nousee ja laskee. Yleensä kierrevarren suojaamiseksi käytetään suojaputkea lian estämiseksi.

 

Mallit | ZIMM:

  • ZE-sarja: Sarja on suunniteltu homogeenisella pinnalla, joka suojaa korroosiolta. Optimoitu vaihteisto takaa pitkän käyttöiän. Sarja tarjoaa korkean kapasiteetin ja maksimaalisen suorituskyvyn.

 

  • GSZ-sarja: Tämä sarja on suunniteltu sileillä pinnoilla ja soveltuu siksi erinomaisesti elintarvike- ja lääketieteelliseen tekniikkaan. GSZ-sarjan ruuvnosturit on suunniteltu käytettäväksi silloin, kun tarvitaan sileitä pintoja tai designnäkökulmaa. Nämä ruuvnosturit ovat helppoja puhdistaa ja siten ihanteellisia elintarviketeollisuuden sovelluksiin.

 

  • Z-sarja: Sarjassa on reiät yläkiinnitystä varten ja mukautetut nivellaitteet, kaikenlaisille asennuksille. Z-sarja on erityisesti suunniteltu raskaisiin nostoihin 250 kN - 1 000 kN / nosturi. Z-sarjan nosturit ovat uraauurtavaa muotoilua ja niiden pinta on korroosionkestävä.

 

  • ZA-sarja: Tässä sarjassa voit valita eri malleja trapetsiruuveilla ja kuularuuveilla. Tuotteita voidaan käyttää muun muassa hajutekniikassa säädettävissä kohtauksissa teattereissa ja konserteissa. Lue lisää tuotteista ja lataa niihin liittyvät tuotetiedot täältä.

 

Markkinoiden johtavat nostojärjestelmät teollisuudelle ZIMM on teollisuuden johtava nostojärjestelmien toimittaja, joka täyttää teollisuuden korkeat vaatimukset erinomaisella laadulla. ZIMM:n nosturit pystyvät nostamaan jopa 100 tonnin kuormia hallitusti ja suorittamaan liikkeitä kaikkiin suuntiin erittäin korkealla tarkkuudella.

 

Z- ja GSZ-sarjojen muuntaminen: Vanhemmat SHZ- ja MSZ-sarjan mallit, jotka on valmistettu valuraudasta ja alumiinista, ovat saatavilla varaosina pyynnöstä. Autamme mielellämme neuvoin ja muuntamalla uudempiin Z- ja GSZ-sarjoihin.

 

Linkit:

Download | ZIMM Catalogue

 

Kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä myyntiinsinööreihimme:

Till toppen