Till sidans huvudinnehåll

Kulkurullat ja profiilit

Lineaariset komponentit raskaille kuormille

Winkel toimittaa lineaarikomponenttijärjestelmää raskaampaan materiaalinkäsittelyyn. Komponenttien käyttö erilaisiin sovelluksiin on yksinkertaista. Pyöriä saa joko hitsattavina tai pulttikiinnitteisellä asennuslaipalla varustettuna. Profiilit ovat rakenneterästä ja yleisimmin kiinnitetään hitsaamalla, mutta myös pulttikiinnitys on mahdollista. Radiaali- ja aksiaalivälysten hallintaan löytyy erilaisia vaihtoehtoja. 

Sekä pyöriä että profiileja on saatavissa useita eri kokoluokkia, myös ruostumattomia vaihtoehtoja. Lisäksi on Vulkollan ja Polyamidi -päällysteiset rullat sovelluksiin joissa vaaditaan hiljaisempaa äänitasoa tai parempaa dynamiikkaa. 

Komponenttien lisäksi yritys valmistaa ja toimittaa erilaisia materiaalinkäsittelyn laitteita, esim. nostomastoja, teleskooppipiikkejä, portaaleja tai robottiratoja. Nämä laitteet ovat hyvin pitkälle tuotteistettuja ja perustuvat osin tehtaan omien komponenttien hyödyntämiseen, sopivalla asiakaskohtaisella räätälöinnillä löytyy valmis ratkaisu moniin erilaisiin tarpeisiin.

Kuormituksen laskeminen

Q = Kuorma (N)
L = Kuormakeskipiste tukipisteestä (mm)
P = Tukipiste
A = Rullien väli (suositus 500-1000mm)

 

F max (N) = stat. radial
Q • L

2 • A
 

 

Linkit:

 

Kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä myyntiinsinööreihimme:

Till toppen